Reset Password
If you've forgotten your password, you can enter your email address below. An email will then be sent with a link to set up a new password.
Cancel
Reset Link Sent
If the email is registered with our site, you will receive an email with instructions to reset your password. Password reset link sent to:
Check your email and enter the confirmation code:
Don't see the email?
  • Resend Confirmation Link
  • Start Over
Close
If you have any questions, please contact Customer Service

ME  

Rachellelblack 53F
4 posts
10/28/2018 9:56 pm
ME


I APPOLOGIZE I SAID THAT I WOULD BLOG TO RESPOND TO QUESTIONS AND GIVE FACTS ABOUT ME AND GOT BUSY AND DIDNT FOLLOW THROUGH... ANY ONE ELSE HAVE THAT PROBLEM? AGAIN I HAVE TO SAY I AM VERY FLATTERED THAT YOU ALL LIKE MY PICTURES. I TRY TO RESPOND TO AS MANY AS I CAN .BUT AT THE END OF THE DAY KNOW I FALL SHORT OF THAT BC THERES JUST SO MANY... {VERY FLATTERED)

NOW THAT WE HAVE THAT OUT OF THE WAY. A LOT OF YOU ARE SUPRISED ABOUT MY AGE. YES I M 47 WILL BE 48 MAY 12 TH. BORN IN 71 IN JOHNSON CITY TENN.. NOT LONG MY PARENTS SPLIT AND WHEN MOM REMARRIED WE WENT COMANDO. STATIONED FROM ONE COAST TO THE OTHER AND ALOT IN THE MIDDLE...ANY ONE WHO GROWS UP THIS WAY UNDERSTANDS THE MEANING OF ROOTS. I ALWAYS WANTED THEM...

SO I HAVE BEEN STATIONARY FOR THE LAST 28 YRS IN A VERY SMALL TOWN IN NORTH FL. I AM MARRIED HAVE BEEN FOR 26 YEARS 4 2 GRAND BABIES.

MY HUSBAND TELLS ME IM AGING BACKWARDS BUT I HAVE NEW WRINKLES TO PROVE HIM WRONG..LOL I LOVE BEING OUTSIDE. I DONT WORK OUT. BUT I WORK HARD ON THE RANCH.

I AM STRAIGHT EVEN THOUGH I HAVE KISSED A GIRL AND AM NOT AFFRAID TO DO IT AGAIN IF EVERYONE IS FEELING HOT..... I LOVE THE FEELING OF A LARGE WARM COCK SLIDING IN ME. FROM THE SLOW GRIND TO THE ASS SLAPPING PUT YOUR NAME ON IT BABY. I LOVE IT AND I WANT TO REMEMBER YOU...

I'M ALSO A VERY ROMANTIC. VERY PASSIONATE KISSER I LOVE THAT SHIT...I LOVE GIFTS... IF I CAN MENTION IT I DO HAVE AN AMAZON WISH LIST... YOU CAN DR3ESS ME UP IN COSTUME AND I WILL TAKE VIDEO AND PIC"S..

HERE IS SOMETHING ABOUT ME. I DONT CHEAT I DONT BELIEVE IN IT. IF YOU AND YOUR SPOUSE PLAY THATS ONE THING. CHEATING IS A BIG TURN OFF.. I AM A BIG FLIRT ALWAYS HAVE BEEN TALK SEXY TRASH ALSO AND I MAY BE WRONG BUT I FEEL LIKE { ONLINE} ONLY CHATTING IF THATS WHAT THEY CALL IT SEXY TURNS A MAN EVEN THE MARRIED ONES. THEY GO HOME TURNED ON AND HE MAKES PASSIONATE LOVE TO HIS WIFE OR G/F I SAY THATS GREAT... KEEP THEM FROM STEPPING OUT...……………………..


Become a member to create a blog